Téged is bosszant, amikor lemaradsz a legolcsóbb fapados repülőjegyekről? A fapados légitársaságok oldalán pár kattintás alatt te is megnézheted a legjobb ajánlatokat.

Számos oldal segít összehasonlítani az árakat, de a végeredmény úgyis mindig az, hogy az adott társaságok oldalán vásárolod meg a repülőjegyedet. Egyszerűbb lehet ott is ellenőrizni a legjobb árakat. Ráadásul, amíg az ellenőrző oldalakon átfut az információ, vagy kikerül valamilyen közösségi felületre a “szuper akció”, addigra elképzelhető, hogy az adott társaság oldalán már rég elfogytak a legolcsóbb verziók, mert volt, aki ügyesebben és gyorsabban keresett nálad. 

Mutatom, hogy hol tudod gyorsan és egyszerűen megnézni egy-egy fapados légitársaság oldalán a legkedvezőbb ajánlatokat.

Wizzair

Ha tudod, az úti célodat, akkor a Wizzair kezdőoldalán kattints a Tervezés feliratra a lap tetején.

Ekkor az alábbi lenyíló menü lesz látható.

Itt válaszd a Viteldíjkereső, vagy a Menetrend menüt. A kettő pontosan ugyanazt az aloldalt nyitja meg : )

 • Itt írd be a kiindulási repülőteret (pl. Budapest)
 • Írd be az úti célt (ebben a példában Milánó lesz az)
 • Utasok számát (kattintás után tudod változtatni)
 • Ha rendelkezel Wizz Discount Club-tagsággal, akkor azt is jelöld be
 • Keresés

Máris eléd tárul egy naptár, ahol az adott napra vonatkozó legolcsóbb repülőjegy árát ellenőrizheted. A hónapra kattintva ki tudod választani a kívánt időszakot.  Az Indulási időpontok megjelenítése gombra klikkelve pedig azt is láthatod, hogy az adott napon mikor indulnak a járatok. A feltüntetett ár minden esetben a megadott nap legolcsóbb ajánlatát mutatja. 

Ha lejjebb görgetsz, akkor a visszaút időpontjára is tudsz keresni. 

Rákattintva a szimpatikus időpontokra máris láthatod, hogy összesen mennyit kell fizetni a jegyekért, a Foglalás indítás gombra kattintva meg is veheted a jegyeket. 

Amennyiben nem tudod a konkrét várost, ahova utaznál, akkor a Tervezés fülnél kattints az Utazástervezőre. Itt megadhatod, hogy

 • honna szeretnél indulni
 • milyen kategóriában keresel utat (pl. városnéző kirándulás, tengerpart, olcsó sör)
 • megadhatod a dátumtartományt
 • az árkategóriát a megadott lehetőségekkel

A Járatok megtekintése gombra kattintva a már ismert naptár nézetre ugrasz, ahol már bejelölték neked a legjobb ajánlatot, amit természetesen kedved szerint módosíthatsz.


Ryanair

Az ír fapados oldalán is van lehetőség arra, hogy pár kattintás után áttekintsd a legjobb ajánlatokat. A nyitólapon kattints a Tervezés feliratra.

Ekkor rengeteg információ jelenik meg, de neked a Jegykereső feliratra van szükséged.

Ekkor az alábbi kép jelenik meg.

Az Indulás egyértelmű, ebben az esetben “Budapest”. A Cél maradhat “Bárhol”, ha nincs konkrét célod, vagy ide kattintva választhatsz várost, régiót, vagy országot is. A Költségkeret egy bug miatt ír 150 Ft-ot, ide kattintva előjönnek az előre megadott értékek, vagy te is beírhatsz egy neked tetsző számot. Az Indulás gombra kattintva máris listázza az egy útra szóló repülőjegyárakat a megadott keresésnek megfelelően.

Máris kapsz egy tartalmas listát, ahol láthatod a

 • megadott városokat
 • mikor legolcsóbb a jegy
 • mennyibe kerül

Az Odaút ebben a példában Bármikor, de megadhatsz

 • adott dátumot
 • dátumtartományt
 • teljes hónapot
 • következő 3 hónapot

Ne feledkezz el a Visszaút beállításáról sem, ami lehet

 • bármikor
 • meghatározott utazási hosszúság

Ha a Visszaút beállításánál nem ad találatot, akkor alacsony a Költségkeret : )

A szimpatikus városra kattintva máris megkapod az aktuális jegyárakat.

A Visszaút hozzáadása gombra kattinva automatiksan megkapod a legjobb árat vissza is. Természetesen szabadon módosíthatod a hónapokat, napokat egészen addig, amíg nem kapod meg a kedvedre való ajánlatot. Ekkor kattints a Folytatás gombra a jobb felső sarokban és fejezd be a vásárlást.

easyJet

Itt egy kissé játékosabb a legjobb ajánlat megkeresése.

Az easyjet.com/hu kezdőlapon a lap tetején a Járatinformáció és a Tervezz velem fülekre van szükséged.

Itt szöveges formában adhatod meg, hogy pontosan mit keresel. Az aláhúzott részekre kattintva tudod változtatni a feltételeket, alatta pedig azonnal megjelennek az ajánlatok.

A megfelelő helyszínt kiválasztva kapsz még egy kis kedvcsinálót, miért is utazz az adott helyre. A Járatok megjelenítése gombra kattintva vásárolhatod meg a jegyeket.

A jövőben ezeket a lépéseket begyakorolva néhány pillanat alatt megnézheted egy-egy fapados társaság legolcsóbb jegyárait, így biztos nem maradsz le a legjobb ajánlatokról.

Share This